Hoppa till sidans innehåll

Grattis Moa - stipendiat Unga ledare

10 NOV 2020 10:31
  • Uppdaterad: 10 NOV 2020 10:31

Moa Hjort har tilldelats Skogssportens Gynnares stipendium för Unga ledare. 

Moa är en av två stipendiater 2020 och hon har mottagit 4.000 kronor. På hennes CV som ledare finns redan flera meriter. Lägerledare, ansvarig för nybörjarkurs, gympaledare och ledamot i Östergötlands Orienteringsförbunds ungdomskommitté. 

Motiveringen lyder: Moa har sedan hon var 14 år varit ledare i klubben i olika sammanhang. Huvudsakligen för ungdomar men även för klubbens äldre medlemmar. Hon har på ett föredömligt sätt tagit ansvar och organiserat och genomfört många aktiviteter för ungdomarna i klubben och i distriktet. Hon har en positiv attityd och är en god förebild. Hon har t ex vid samlingar för ungdomarna berättat om hur det är att delta på distriktets aktiviteter för att locka fler och delta. Vad som händer på lägren och tävlingsresor och att man får nya kompisar. I en tid när det är allt svårare att engagera ideella krafter är det extra glädjande när en ungdom tar för sig och inte bara engagerar sig i klubbarbetet utan även på distriktsnivå. En mycket värdig kandidat till stipendiet.

Grattis Moa!

Skogssportens Gynnare  är en förening som stödjer och främjar den svenska orienteringsidrottens utveckling och utbredning. Det gör de genom att samla in och förvalta pengar som de sedan delar ut, i form av stipendier och utmärkelser, till enskilda individer och klubbar som på ett eller annat sätt gör stora insatser för svensk orientering.

OK Skogsströvarna är medlem i Skogssportens Gynnare. Även privatpersoner kan vara medlemmar. Läs mer om att bli medlem eller hur man ger ett bidrag. 
skogssportensgynnare.se/bli-medlem/

Läs mer om Skogssportens Gynnare på deras hemsida: skogssportensgynnare.se

Skribent: Maria Lillieström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Skogsströvarna - Orientering
Ljungsbro Olstorp 1
58572 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@okskogsstrovarn...

Se all info