Hoppa till sidans innehåll

Information om klubbens verksamhet med anledning av coronaviruset

14 MAR 2020 19:51
Vi följer Svenska orienteringsförbundet beslut och riktlinjer som de har meddelat med anledning av att hindra, minska och begränsa smittspridningen av coronaviruset. Här förtydligar vi vad det just nu får för påverkan i vår verksamhet.
  • Uppdaterad: 14 MAR 2020 19:51

  • Träningsverksamheten genomförs som planerat men det sunda förnuftet måste råda. Vi rekommenderar att duscha hemma. Vid minsta sjukdomssymptom stannar man hemma. Det gäller att hålla avstånd, hålla god hygien och att följa de allmänna råden från Folkhälsomyndigheten.
  • Måndagsfikat i klubbstugan är stängt tillsvidare
  • Säsongens sista gympa tisd 17/3 genomförs och med rekommendationer i övrigt enligt punkt 1

Vi uppmanar alla att ta del av SOFT:s beslut och riktlinjer som de kommunicerat på sin hemsida, länk HÄR. Det kommer under våren innebära många inställda tävlingar i hela landet och de som eventuellt arrangeras i distriktet blir med begränsningar.

Vi följer noga händelseutvecklingen och om läget skulle ändras och det kommer särskilda rekommendationer så återkommer vi med information. I dagsläget avvaktar vi med beslut kring arrangemanget av vår egen tävling Ljungsbrokampen som är planerad till 6/5. Angående klubbens arrangemang av Veteran-OL 2/4 pågår dialog och gällande Kanallöpet har de tre arrangörsklubbarna möte imorgon.

Vänliga hälsningar

Styrelsen OK Skogsströvarna

Kontaktuppgifter till styrelsen: HÄR

Skribent: Maria Lillieström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Skogsströvarna - Orientering
Ljungsbro Olstorp 1
58572 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@okskogsstrovarn...

Se all info