Hoppa till sidans innehåll

Funktionär O-Ringen 2019

08 DEC 2018 20:27
I sommar vecka 30 är vi med och arrangerar O-ringen Kolmården med centralort i Norrköping och då hoppas vi att så många som möjligt ställer upp och är funktionärer.
  • Uppdaterad: 08 DEC 2018 20:27

För bästa möjliga genomförande och planering är det angeläget att så tidigt som möjligt göra sin intresseanmälan som funktionär och då är också chansen större att få arbeta i det område du önskar. En klubb är inte hänvisad till en specifik uppgift utan var och en kan önska inom vilket område man vill göra sin insats. 

Intresseanmälan funktionär: oringen.se/funktionar2019

I formuläret framgår vad som går att välja på, exempelvis:
Tävling – tävlingsadministration, start, elit, OL, vätska mm
Boende – campingen
Resa – busstransporter, parkering
Upplevelse – ceremonier, barnpassning, miniknat mm
Sälj – kiosker och remmar
Service – bygg, el, dusch mm
Deltagarservice – nr.lappsutdelning, service O-ringenstaden
Miljö – avfallshantering
Sjukvård

I formuläret går det att skriva in om man vill arbeta med sina klubbkompisar. Bengt Östlund ansvarar för Tävlingsadministration och det är många medelemmar som har valt detta område. Behövs ytterligar funktionärer dit. 

För mer information kontakta Linda Nyström som är funktionärsansvarig i vår förening. Mail  This is a mailto link tfn 070-562 36 28

Pernilla Hörwing är OK Skogsströvarnas representant i föreningsrådet och kan också svara på frågor. Mail  This is a mailto link  tfn 073-434 67 44


Angående reseersättning vid arrangemanget av O-ringen 2019 där OK Skogsströvarna är en utav funktionärsföreningarna gäller följande: 

O-ringen Kolmården 2019 står enligt avtalet för reseersättning till lokal ledningsgrupp och huvudansvariga banläggare. Funktionärer för OK Skogsströvarna som har ansvarsuppgifter och deltar i planeringsarbetet innan själva arrangemanget genomförs kan begära ersättning för resor till möten och uppdrag. Samåkning ska ske i möjligaste mån. Till funktionärer för OK Skogsströvarna som arbetar under själva arrangemanget sommaren 2019 samt vid utbildningstillfälle innan utgår ingen reseersättning.

Blankett för begäran om resersättning, länk: HÄR 
(gäller för funktionärer som har ansvarsuppgifter och deltar i planeringsarbetet inför O-ringen 2019)
Lämnas till kassören Mattias Fredsberg

Boende att hyra ut under O-ringenveckan?
Det väntas många deltagare på O-ringen och behovet av boende är stort. Om du har hus, stuga eller husvagn att hyra ut - läs mer på denna länk: oringen.se/hyrut2019

Skribent: Maria Lillieström
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Skogsströvarna - Orientering
Ljungsbro Olstorp 1
58572 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@okskogsstrovarn...

Se all info